Allt för dig som terapeut

- och för din klient

Smidigare vardag & förbättrad effekt

Bild 1

Arbeta effektivare

Spara tid och förbättra samtalet

Det är lätt att drunkna i administration. På Exhale vill vi undvika det och göra det lättare för dig att vara närvarande och arbeta effektivt med dina klienter. Genom smarta anteckningar och automatiserade funktioner så sparar du tid. Samtidigt som du får en plats att samla både anteckningar och ditt arbetsmaterial. 

Ökad följsamhet

Bättre resultat

Exhale är platsen där du kan skapa bra förutsättningar för dina klienter att arbeta effektivt med hemuppgifter. Hemuppgifterna, som du enkelt delar med dina klienter, kan du följa upp och spara. Dela anteckningar och foton från era samtal och gör den information som du önskar tillgänglig för dina klienter. Skicka meddelande och dela videolänkar. Kanske bäst av allt - det går ut automatiska påminnelser för att säkerställa att klienten gör arbetet innan nästa samtal.

Bild 2

Exhale är framtaget i nära samråd med praktiserande terapeuter och personer från Institutionen för Psykologi vid Lunds Universitet.

 

Allt-i-ett

För en bättre terapeut & klient relation

Arbeta effektivt

Spara tid med smarta anteckningar och i kommunikationen med dina klienter. 

En bättre allians

Ge klienterna mer värde, kommunicera enkelt och håll relationen vid liv längre. 

Ökad följsamhet

Engagera klienter mellan sessioner med automatiserade verktyg. 

Allt-i-ett

För ditt terapeutiska arbete

image-png
Smarta anteckningar

Enkel hantering av anteckningar gör det lättare att arbeta effektivt. Uppföljning och översikt sparar tid inför och efter möten. 

Hemuppgifter

Skapa egna mallar, dela dem med klienter och skicka automatiska påminnelser. Samtidigt får du översikt av vad du delat med klienten tidigare.

En samlad kommunikation

Skicka meddelanden, länkar och hemuppgifter direkt i Exhale. Det förenklar och samlar kommunikationen med din klient. Arbeta säkert

Vi använder BankID för att du som terapeut ska kunna arbeta säkert. Du väljer vad du delar med klienten på ett säkert sätt. 

Vad säger våra användare

"Det är så bra och sparar tid att ha allting kopplat till mina samtal på en och samma plats." Mona, samtalsterapeut
"Jag märker att påminnelserna till mina klienter gör att mitt arbete får bättre effekt." Miriam, KBT-terapeut
"Jag gillar verkligen att det är så enkelt att spara min anteckningar från det jag ritat på whiteboarden. Det sparar mig massor av tid." Kristian, PDT terapeut
Anna_Bild

Boka tid för att komma igång 

Börja jobba mer effektivt redan idag - jag hjälper dig!

/Anna Borg, Medgrundare på Exhale